Centrumledning | Sydfastgruppen

Centrumledning

Ett av våra specialområden är förvaltning av köpcentrum. Under årens lopp har Sydfastgruppen och dess personal varit engagerad i ett flertal köpcentrum, både marknadsledande och relativt svåra centra. Vår meritlista är enastående och flera av våra medarbetare har vid ett flertal tillfällen fått olika utmärkelser, t.ex. European Shopping Center Award och Shopping Center of the year Award. På Sydfastgruppen är vi engagerade för att ge dig lysande centrumledning.

Oavsett vilken nivå av service du behöver, kan Sydfastgruppen hantera det! Från det ögonblick som ditt köpcentrum hanteras av våra medarbetare, har du tillgång till vår omfattande kunskap och våra väletablerade metoder. Vi hanterar allt från juridiska frågor och kontakter med kommuner och myndigheter till den dagliga verksamheten i centrat. Vi upprättar en årlig affärsplan med en detaljerad budget och en marknadsföringsplan. Vi har återkommande möten med hyresgästerna och ser till att vi har inblick i alla hyresgästers verksamheter.

När ert köpcentrum behöver en grundligare genomgång, hanterar vi renovering och förnyelse av centrat. Vår uthyrningsavdelning står redo att hjälpa till och om du vill sköter vi givetvis hyres- och omförhandlingar för att optimera fastighetens intäkter.