Kommersiell service | Sydfastgruppen

Kommersiell service

Med ett komplett utbud av tjänster assisterar vi fastighetsägare och hyresgäster i samband med att ett hyresavtal tecknas. Vi ger råd och förhandlar i frågor gällande hyror och omförhandlingar. Vi hanterar också uthyrning och ombyggnadsprojekt.

Vi sköter hyres- och omförhandlingsprocesser och optimerar intäkter på fastigheten. I de olika nordiska länderna finns många lokala bestämmelser och vi föreslår alltid den den bästa lösningen för varje enskilt hyresobjekt. Det lönar sig att vara väl förberedd och vår professionella personal kommer alltid att gå den extra milen för att garantera bästa möjliga resultat.

Vår personal arbetar mycket professionellt med uthyrning, oavsett om det rör den komplexa hanteringen av ett köpcentrum eller enklare kontorslokaler. När det gäller detaljhandeln tar vi oss an allt från en enstaka uthyrning eller omlokalisering till att upprätta och genomföra en fullständig master plan.

Vi representerar hyresgäster i olika stadier av hyresprocessen, såsom att förhandla fram ett nytt hyresavtal eller omförhandling av befintliga hyresavtal. En annan tjänst vi utför är att vara behjälpliga vid omstruktureringar eller om vi kan hjälpa återförsäljare som vill byta lokaler eller avveckling av butiker. Dessutom hjälper vi kedjor inom detaljhandeln att hitta platser att etablera sig på för deras fortsatta expansion. Med våra tjugo års erfarenhet har vi ett stort nätverk av kontakter i fastighetssektorn och med oss som affärspartner är din investering i goda händer.