Arkiv 2015 | Sydfastgruppen

Arkiv 2015

2015-11-09 Sydfastgruppen anställer Sanna Pinét
Hon kommer närmast från Suez och har tidigare även arbetat på Balder/Din Bostad. Sannas primära uppgift kommer att vara avlastning i det dagliga förvaltningsarbetet. I syfte att frigöra tid till att skapa fler lönsamma affärer. Hon kommer att vara placerad på kontoret i Stockholm.

IMG_0118-Sanna

Ladda hem pressmeddelande här.


2015-09-25 Subways etablerar sig i Avesta
Sydfastgruppen har uppdraget att förvalta och hyra ut fastigheten Spoven. Vi är glada över att ha skrivit avtal med ett nytt koncept för Avesta säger Claes Örtegren, Förvaltningschef i Sydfastgruppen. Det innebär att utbudet ökar och handeln stärks i city. Detta är också led i vår utveckling av Cityhuset med syfte att stärka handeln i området.

Ladda hem pressmeddelande här.


2015-09-23 Willys förlänger i Huskvarna
Willys har valt att förlänga sitt hyresavtal och Willys butik blir både större och byggas om till en modernare butik. Vi är glada att Willys fortsätter att satsa på sin butik i Huskvarna. Rosen är nu under frammarsch och vi kommer inom kort presentera fler nyheter i fastigheten.

Ladda hem pressmeddelande här.


2015-06-30 Projektsamordning av ombyggnad av Katrinelund 27 i Malmö
Sydfastgruppen har fått i uppdrag av Malmö Katrinelund 27 AB, ägare till fastigheten Katrinelund 27 Malmö att samordna utbyggnaden av Fitness24Seven’s lokaler med c:a 300 kvm – invigning av utökade lokalerna ska vara klara kring den 15 augusti 2015

Läs mer här.


2015-06-30 Willys förlänger hyresavtalet för butiken i Trelleborg
Sydfastgruppen förvaltar fastigheten åt den danska fastighetsägaren Lagret 2 K/S Västervång i Trelleborg har agerat rådgivare och förhandlat fram ett nytt avtal.

Läs mer här.


2015-02-11 Kontorshotell i Kungens Kurva börjar fyllas på
Från och med 1 februari så har kontorshotellet startat upp. Flera hyresgäster har flyttat in och intresset är stort. Det finns plats för fler. Mer information finns på vår hemsida eller Objektvision.

Läs mer här.


2015-01-15 Nytt modekoncept i Avesta
Sydfastgruppen har uppdraget att förvalta och hyra ut fastigheten Älgen. Vi är glada att vi har skrivit avtal med ett nytt koncept för Avesta säger Claes Örtegren, Förvaltningschef i Sydfastgruppen. Det innebär att utbudet ökar och handeln stärks i city. Detta är också led i vår utveckling av Cityhuset med syfte att stärka handeln i området.

Ladda ner pressmeddelande i PDF-format.